APROVADA LA PROPOSTA DE PODEM PER CREAR ZONES D’ESTACIONAMENT EN SANT PANCRAÇ

APROVADA LA PROPOSTA DE PODEM PER CREAR ZONES D’ESTACIONAMENT EN SANT PANCRAÇ

APROVADA LA PROPOSTA DE PODEM PER CREAR ZONES D’ESTACIONAMENT EN SANT PANCRAÇ

Trobar estacionament en qualsevol zona de la ciutat és complicat i si afegim que la majoria dels habitatges no disposen de garatge, com és el cas del barri de Sant Pancraç, la dificultat es multiplica. «Com a administració més pròxima a la ciutadania», explica el portaveu de Podem Alcoi, Cristian Santiago, «des de l’ajuntament s’ha de procurar buscar solucions que milloren el dia a dia de la gent i en aquest sentit, des de Podem Alcoi posem damunt de la taula aquesta possibilitat per a millorar i ampliar zones d’estacionament públic, en aquest cas, en el barri de Sant Pancraç».

Actualment hi ha diferents solars en el barri de Sant Pancraç, un en l’encreuament de l’Avinguda d’Elx amb el carrer El Camí i el Camí Caseta Albors i l’altre entre el núm. 21 del carrer Donya Amalia i l’encreuament amb el carrer Els Maulets, sense ús i amb una ubicació molt adequada per a oferir estacionament públic en la zona.

Per aquests motius, han realitzat un prec al ple del divendres 5 de novembre, en el que han sol·licitat que es valore aquesta proposta i es facen les gestions necessàries per a que eixos solars o d’altres, ara en desús, puguen oferir a la ciutadania estacionaments públics de vehicles.

Conclou el Sr. Santiago, després de conèixer l’aprovació del prec, «estem molts satisfetes de poder seguir sent una ferramenta útil per a la població i aconseguir millorar el dia a dia en la ciutat».


Comparte

Comparte: