PODEM PREGUNTA PEL MARKETPLACE PER AL COMERÇ LOCAL I DEMANA QUE ES CREE AQUESTA PLATAFORMA

PODEM PREGUNTA PEL MARKETPLACE PER AL COMERÇ LOCAL I DEMANA QUE ES CREE AQUESTA PLATAFORMA

PODEM PREGUNTA PEL MARKETPLACE PER AL COMERÇ LOCAL I DEMANA QUE ES CREE AQUESTA PLATAFORMA

Al ple del passat divendres 7 de gener, des de Podem van preguntar al Govern en quin punt es trobava la creació del marketplace per al comerç local i van demanar que l’Ajuntament desenvolupe aquesta plataforma el més aviat possible.

Un dels acords que Podem Alcoi va assolir amb el Govern municipal per a l’aprovació del pressupost de l’any 2021 va ser la creació d’aquesta plataforma digital per a que el comerç local puga vendre i oferir els seus productes de forma online obrint una oportunitat més de negoci per als mateixos. Experiència que ja funciona a altres localitats amb èxit.

Podem porta aquestes preguntes i aquesta demanda al ple municipal després de reunir-se amb la Cambra de Comerç per treballar la proposta i per conèixer de primera mà la seua opinió al respecte. «Des de Podem entenem que aquestes plataformes suposen una oportunitat molt gran per als comerços de la nostra ciutat gràcies a les possibilitats que ofereix la digitalització i les tecnologies. A més a més, a hores d’ara comptem amb moltes experiències que ens poden permetre afrontar el repte amb garanties i amb èxit i estem molt contents de que des de la Cambra de Comerç compartisquen aquesta visió», comenta el regidor morat Aarón Ferrándiz Santamaría.

«Des de la Cambra de Comerç i des de la regidoria de Comerç es va iniciar un projecte que considerem molt interessant per a crear aquesta plataforma, on a més estava previst que els productes foren repartits amb vehicles elèctrics no contaminants i on els treballadors foren persones amb problemes per incorporar-se al mercat laboral. Una proposta amb una vessant econòmica, però també social i ambiental. Un projecte que comptava amb la participació de diferents empreses alcoianes i que ja comptava amb més de 60 comerços interessats en formar part d’aquesta plataforma» continua Ferrándiz Santamaría.

«Des de Podem entenem que tenim que reprendre aquest projecte i hem sol·licitat al Govern que al mateix temps que ofereix formació, passe una enquesta als comerços per conèixer de primera màquines són les seues capacitats i necessitats front a la digitalització dels seus negocis i que reprenga el projecte de creació d’aquesta plataforma o marketplace per als comerços de la nostra  ciutat de la mà de la Cambra de Comerç», finalitza el regidor.


Comparte

Comparte: