Programa Electoral Municipal 2019

Programa Electoral Municipal 2019
Programa Electoral Municipal 2019

Programa Electoral Municipal 2019

Enllaç al nostre Programa Electoral:

PROGRAMA PODEM ALCOI MUNICIPALS 2019

El següent programa electoral pretén assentar un model de ciutat fet per i per als alcoians i alcoianes. Un model de ciutat que s’encarrega de preservar els elements més característics del municipi alhora que recull un projecte de futur feminista, sostenible i ple d’oportunitats per als seus habitants. Per primera vegada, Podem Alcoi es presenta amb un projecte polític i social propi, construït a través d’un procés participatiu amb els veïns i veïnes del municipi. Doncs a diferència d’altres partits polítics, en Podem Alcoi no ens financem amb bancs, treballem amb i per a la gent.

Hem articulat aquest programa electoral en cinc grans eixos que seran el motor d’una transformació en la societat, posant a les persones en el centre de les polítiques públiques i transformant la ciutat perquè siga:

  •  Sostenible:   A través de polítiques de mobilitat, energies renovables, llocs de treball verds i amb la creació d’una Regidoria de Protecció animal i entorn natural.
  • Feminista: Creant una Regidoria de Feminisme i incloent la perspectiva de gènere en totes les polítiques públiques.
  • Intergeneracional i educativa: Mitjançant plans d’ocupació, l’oci educatiu i amb la creació de la Ciutat de la Infància.
  • Cultural i esportiva: Recuperant el patrimoni i ampliant la millora d’infraestructures esportives.
  • Plena d’oportunitats :  Fomentant la indústria, el comerç local, l’accessibilitat universal i recuperant els serveis bàsics i la hisenda pública.

En definitiva, apostem per una ciutat igualitària on totes les persones se senten incloses i cuidades pel seu govern. En conseqüència, per a nosaltres aquest programa electoral és un contracte amb la ciutadania amb el qual ens comprometem a portar aquest projecte tot el lluny que puguem, amb la finalitat de representar i correspondre a les necessitats pròpies dels nostres veïns i veïnes.  És el moment de que les alcoianes i alcoians tinguem un Ajuntament del que sentir-nos orgulloses, un govern municipal que porte per bandera la qualitat de vida i garantisca els drets d’els qui vivim i volem aquest municipi. Una ciutat per a la seua gent. Amb vosaltres. Tots i totes juntes.

A les nostres mans està construir la ciutat que podem ser. Perque no oblideu que a Alcoi, la història tampoc està escrita. Que podem. Que sí es pot.

PROGRAMA PODEM ALCOI MUNICIPALS 2019

 

 

 

 


Comparte