S’APROVA LA PROPOSTA DE PODEM PER A MILLORAR L’ORGANITZACIÓ VIAL EN EL CARRER ALACANT.

S’APROVA LA PROPOSTA DE PODEM PER A MILLORAR L’ORGANITZACIÓ VIAL EN EL CARRER ALACANT.

S’APROVA LA PROPOSTA DE PODEM PER A MILLORAR L’ORGANITZACIÓ VIAL EN EL CARRER ALACANT.

Podem va presentar al darrer ple de febrer una proposta per a estudiar «la millor fórmula que facilite el pas de vianants» – en el Carrer Alacant , en la zona d’accés al Pont de Fernando Reig, – «i garanteixi així la seguretat vial». Afirma el portaveu de Podem a l’ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago. Una reivindicació del veïnat de la zona que la formació morada va traslladar a l’ajuntament.

Durant el passat mes de gener, Podem es va reunir amb veïns i veïnes de la zona alta amb l’objectiu d’arreplegar les seves demandes, entre elles, millorar la travessia de la carretera nacional al seu pas per Alcoi.

Per aquests motius, i tenint en compte que durant el passat mes de juliol el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va signar la cessió de la travessia de la carretera Nacional 340 al seu pas per Alcoi amb l’ajuntament de la ciutat, en concret, el tram que va des de la rotonda del Molinar fins a l’accés Nord, exceptuant el Pont Fernando Reig, i que ho va fer de la mà d’una sèrie d’inversions com són els 900.000,00 euros per a la construcció de la rotonda d’accés nord, que assumeix el Ministeri, i de projectes com el semàfor en la Beniata per a facilitar el pas a les
persones que baixen des de Sant Pancraç, des de Podem entenen que «és més necessari que mai continuar fent actuacions que faciliten el dia a dia de la gent en aquest tipus d’entorns urbans, i poder així, apropiar-se de la millor forma possible d’aquesta travessia. Sobretot ara, que la cessió d’aquesta carretera implica que l’Ajuntament puga dur a terme diferents projectes que milloren la vida de la ciutadania.

«En Podem tenim clar que el manteniment i millora de la ciutat ha de ser una de les prioritats de les administracions públiques. Un compromís amb la ciutadania que ha de garantir un manteniment constant de la ciutat i les millores necessàries per mantindre-la en bon estat i facilitar el dia a dia de la gent». Conclou el portaveu de Podem Alcoi.


Comparte

Comparte: